Autor |
Pro?ba o u?ycie t?umacze? na stonie |
VaiN Użytkownik
|
Dodane dnia 09-04-2011 21:31 |
|
|
Proszę o zgodę na użycie napisów na stronie AnimePlanet.pl. Jednocześnie pragnę przeprosić, że dotychczasowe tłumaczenia zostały użyte bez zgody. |
|
Autor |
RE: Pro?ba o u?ycie t?umacze? na stonie |
@@Alder Super Administrator
|
Dodane dnia 10-04-2011 04:37 |
|
|
Wydaje mi się, że nie powinno być żadnego problemu w wydawaniu serii z napisami od nas na innych portalach. Jeśli tylko ich wewnętrzna treść będzie niezmieniona.
Niezmieniona, to znaczy... Pozostaną autorzy i adres strony. W pewnym sensie robiłoby to nam za reklamę.
Niech wypowie się Sempaj, to on tu rządzi. (;
|
|
Autor |
@Sempaj Administrator

|
Dodane dnia 10-04-2011 12:36 |
|
|
Sempaj właśnie odesłał interesanta tutaj gdyż nie wiem co o tym myślą inni np Sac niech się wszyscy wypowiedzą |
|
Autor |
@T3NCHU Super Administrator
|
Dodane dnia 10-04-2011 13:34 |
|
|
Wg mnie jest ok. Tak jak mówi Alder, jeśli nic z napisów nie zniknie i pozostaną one w pierwotnej formie, tak jak zostały wydane to myślę, że nie ma problemu.
|
|
Autor |
hawk Użytkownik
|
Dodane dnia 10-04-2011 13:34 |
|
|
Mi osobiście zgoda wydaje się oczywista- po to są robione napisy, by inni mogli z nich korzystać. Czy to do użytku własnego, czy też bardziej 'publicznego'.
To kim jestes czyni Cie pewnym tego, co musisz zrobic |
|
Autor |
Yoshimori Użytkownik
|
Dodane dnia 10-04-2011 13:40 |
|
|
Ja nie mam nic przeciwko o ile będzie to zrobione jak należy. Mam na myśli w miarę przyzwoitą jakość, niezmieniony typesetting, creditsy i oczywiście wgrane wszystkie czcionki.
P.S. Bardzo ładna i przejrzysta stronka, ale jak na razie za dużo tam nie ma ^^.
|
|
Autor |
andrago Użytkownik
|
Dodane dnia 12-04-2011 23:40 |
|
|
Ja nie widzę problemu.
 |
|
Autor |
nerami Użytkownik
|
Dodane dnia 14-04-2011 16:48 |
|
|
Również nie widzę problemu, napisy są robione po to żeby można było z nich korzystać.
"I am the bone of my sword, steel is my body and fire is my blood."
"Will you kill someone you love, because of love?" |
|