Autor |
Rosario to Vampire 2 |
AsherForever Użytkownik
|
Dodane dnia 08-02-2019 21:17 |
|
|
Jestem wielka fanka Rosario to vampire i miala bym do was prozbe, czy byscie przetlumaczyli mange po polsku? cala? tylko koniec jest przetlumaczony. A wole se narazie nie czytac go bo bym nie wiedziala o o chodzi w mandze
Ta manga ma juz swoje lata <3
Uwielbiam najbardziej Haremy xDD |
|
Autor |
RE: Rosario to Vampire 2 |
@NikoRetka Super Administrator
|
Dodane dnia 09-02-2019 12:18 |
|
|
Na razie chcę się skupić na rozdziałach końcowych, a dopiero później zająć się tymi na początku. Ogólnie od jakiegoś czasu praktycznie nie mam kontaktu z tłumaczem, więc rozdziałów zbyt szybko raczej nie będzie (rozdziały czekają na przetłumaczenie, dlatego "wiszą w tłumaczeniu" ).
Możesz spróbować napisać do tłumacza w PW lub na gg, może Twoja wiadomość zmotywuje go jakoś bardziej niż moje spamy~ |
|
Autor |
AsherForever Użytkownik
|
Dodane dnia 09-02-2019 14:49 |
|
|
Moze jakas dotacja by go zmotywowala? Mieszkam zagranica i by kupic polska mange trzeba duzo wydac kasy za transport...kto zajmuje sie tlumaczeniem?
|
Autor |
@Michu90 Super Administrator
|
Dodane dnia 09-02-2019 21:52 |
|
|
Raziz. |
|
Autor |
^Raziz Administrator
|
Dodane dnia 10-02-2019 02:57 |
|
|
AsherForever napisał/a:
Moze jakas dotacja by go zmotywowala?
Wykluczone. Proszę nie kierować do mnie tego typu ofert. Efekt odwrotny do zamierzonego.
Dotacje na rzecz grupy to zupełnie co innego.
http://jinja-temp...age_id=236
Rozdziały będą. Cierpliwości.
Edytowane przez Raziz dnia 10-02-2019 03:00 |
|
Autor |
AsherForever Użytkownik
|
Dodane dnia 10-02-2019 13:18 |
|
|
Dziekuje za odpowiedz Raziz i przepraszam jesli cie czyms urazilam. Trzymam cie za slowo "rodzialy beda" ale kiedy za rok? 2? widzialam ze wiele osob prosilo juz nawet w 2018 i 2017 wiec wole wiedziec
|
Autor |
@kartofell Super Administrator
|
Dodane dnia 10-02-2019 22:06 |
|
|
Jeśli chodzi o Rosario to Vampire 2, rozdziały 1-46 przetłumaczyła nieistniejąca już grupa Shinden Underground, jednak jej członkowie nie wyrazili zgody na udostępnienie ich u nas. Być może da się je jeszcze znaleźć w internetach, ale nie obiecuję. Z naszej strony skupiamy się w pierwszej kolejności na rozdziałach 47+, potem być może zrobimy też tłumaczenie wcześniejszych. |
|
Autor |
AsherForever Użytkownik
|
Dodane dnia 12-02-2019 19:43 |
|
|
Czyli trzeba miec nadzieje ze dostaniecie pozwolenie na przetlumaczenie reszty? i dziekuje za odpowiedz
|
Autor |
@NikoRetka Super Administrator
|
Dodane dnia 12-02-2019 22:54 |
|
|
Ich pozwolenia na nasze tłumaczenie nie musimy mieć, chyba że chcielibyśmy wykorzystać rozdziały zrobione przez nich. Tak więc kiedy będzie wydana końcówka, zacznie pojawiać się początek projektu  |
|
Autor |
AsherForever Użytkownik
|
Dodane dnia 13-02-2019 22:48 |
|
|
Czekam z niecierpliwością d84;d84;d84;d84;
|